Saturday, 12 November 2016

Filled Under:

KASIHANNYA ADIRA. BILA WANITA HABIS MANISNYA. ADIRA DIBUANG TANPA RASA BELAS KASIHAN.

SAYU.. BERITA SEDIH BUAT PEMINAT ADIRA BARU BEBERAPA BULAN KAHWIN AKHIRNYA ADIRA  TERPAKSA AKUR DENGAN KETENTUAN.. JODOH TAK LAMA DENGAN INSTAGRAM NYA..


Nampaknya aktiviti haram oleh individu yang tak bertanggungjawab yang bertindak mengodam akaun Instagram artis tempatan semakin berleluasa..

Instagram pelakon Izreen Azminda yang mempunyai 1.2 juta pengikut adalah Instagram artis terbaru yang telah digodam..

Kali ini, perkara yang sama juga terjadi kepada penyanyi Adira.. Malah, perkara yang berlaku pada Adira ini bukanlah yang kali pertama.. Tapi perkara ini sudah dua kali menimpa Adira, siapa tak sedih akaun yang dah ada ramai pengikut kena godam..
Kebanyakkan artis menggunakan medium media sosial ini untuk berhubung dengan peminat dan promosikan produk yang mereka jual. Tiba-tiba jumlah dan semua gambar di dalam akaun Instagram mereka hilang dan dipadam..

Adira akui terkilan kerana perkara yang sama dah berlaku kepada dirinya.. Adira hanya tahu akaun Instagramnya telah di godam bila kelab peminatnya yang maklumkan.. Adira terkilan sebab media sosial memang digunakan oleh Adira untuk mempromosikan produk beliau..

Bila dah akaun kena godam, segala promosi produk memang dah tak boleh nak dibuat.. Disebabkan tak mahu runsingkan fikiran, Adira masih belum merancang nak buka akaun Instagram yang baru..

Dulu kalau akaun Instagram kita nak kena godam, kita akan menerima email yang mengatakan ada orang cuba untuk menggodam akaun Instagram kita.. Tapi bila dunia dah semakin canggih, kita tak terima sebarang email pun dah boleh kena godam.. 
0 comments:

Post a Comment